Nieuwe Citroën C4 Cactus

comfort met unieke persoonlijkheid

Citroën onthult de nieuwe C4 Cactus, zijn compacte hatchback. De C4 Cactus is op vele punten verbeterd en blijft opvallen met zijn unieke persoonlijkheid. De nieuwe C4 Cactus biedt het Citroën Advanced Comfort®-programma, is het eerste model in Europa met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) vering, waarmee het ‘zwevend tapijt’-effect voor een breed publiek toegankelijk wordt en is bovendien de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort-stoelen.

De nieuwe C4 Cactus is daarnaast voorzien van 12 rijhulpsystemen, 3 connectiviteitssystemen, motoren met tot wel 130 pk, en een prestigieus design.

Hij heeft de bekende grafische Citroën-elementen die de carrosserielijnen benadrukken, waaronder Airbumps® onderaan de portieren, een doorlopend glazen taillelijn en een optisch zwevend dak, een tweelagige voorzijde en een duidelijke LED-lichtsignatuur met 3D-effect achterop. Er kan worden gekozen uit 31 personaliseringsmogelijkheden voor de buitenkant met negen carrosseriekleuren en vier Color Packs met fraaie kleurnuances waarmee de klant zijn auto helemaal naar wens kan maken. Er zijn maar liefst vijf aparte interieurstijlen leverbaar die allemaal licht, zacht en verfijnd zijn.De nieuwe C4 Cactus komt voorjaar 2018 op de markt.

LDR