De nieuwe BMW M4 GTS

De BMW M4 GTS brengt het potentieel van de BMW M4 Coupé op een nieuw, indrukwekkend niveau. Het design is krachtig en geïnspireerd op de veeleisende motorsport en ook zijn technologie is hoogst performant.
De BMW M4 GTS focust dan ook met uitstek op het race-circuit. Een rondje op ’s werelds meest veeleisende circuit, de legendarische Nürburgring-Nordschleife, legt de wagen af in 7.28 minuten, wat een duidelijke statement is van de uitzonderlijke kwaliteiten van deze speciale editie.
Tegelijkertijd voelt de scherpste BMW M4 – net als zijn andere BMW M stalgenoten – zich ook perfect thuis op de openbare weg.

BMW M GmbH lanceert de BMW M4 GTS in een speciale, beperkte oplage van 700 stuks om de 30ste verjaardag van de BMW M3 te vieren, die voor het eerst geproduceerd werd in 1986. Met deze wagen wil BMW eer bewijzen aan de M ingenieurs bij het ontwikkelen van baanbrekende M technologieën voor aandrijving, chassis en lichtgewicht constructies.
Deze eerste high performance speciale editie van het M3/M4 gamma zal ook voor de eerste keer beschikbaar zijn op de Noord-Amerikaanse markt.

LDR
Tags: